|
debelejšega fileja bele ribe |
|
kozic |
|
manjši por |
|
steblo belušne zelene |
|
korenček |
|
olivnega olja |
|
belega riža |
|
soli |
|
popra |
bela riba, kozice, por, korenček
Ribji file narežemo na kose, kozicam odstranimo glave in potrgamo nožice. Por in zeleno očistimo in narežemo, korenček olupimo in narežemo na tanke koleščke.
V posodi segrejemo olje, dodamo zrezano zelenjavo in na zmernem ognju malo popražimo, vendar ne sme porumeneti. Dodamo kose ribe in rakce, solimo in popramo ter še malo popražimo. Nato dodamo riž, prilijemo 1 liter vroče vode, zavremo in kuhamo približno 12 minut, da se riž skuha. Med kuhanjem po okusu dosolimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.