|
dimljeni postrvi |
|
trdo kuhani jajci |
|
zdrobljenega koprca |
|
konjaka |
|
soli |
|
popra |
|
sladke smetane |
|
limoninega soka |
|
želatine v prahu |
dimljena postrv, jajce, želetina
Očiščeno ribje meso razdrobimo ali nasekljamo, dodamo sesekljani kuhani jajci, koprc in konjak, solimo in popramo ter dobro premešamo. Želatino namočimo v 4 žlicah vode, da nabrekne, nato jo stopimo v 4 dl vroče vode in pustimo, da se malo ohladi. Smetano stepemo.
Nazadnje vse sestavine zmešamo, dodamo limonin sok, stresemo v model, pokrijemo in za nekaj ur postavimo v hladilnik, da se dobro strdi.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.