Ribja terina z jajcem

Čas priprave:

0 min

Tip jedi:

Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Ribja terina z jajcem
Sestavine
Št. oseb
dimljeni postrvi
trdo kuhani jajci
zdrobljenega koprca
konjaka
soli
popra
sladke smetane
limoninega soka
želatine v prahu

Opis

dimljena postrv, jajce, želetina

Priprava

Očiščeno ribje meso razdrobimo ali nasekljamo, dodamo sesekljani kuhani jajci, koprc in konjak, solimo in popramo ter dobro premešamo. Želatino namočimo v 4 žlicah vode, da nabrekne, nato jo stopimo v 4 dl vroče vode in pustimo, da se malo ohladi. Smetano stepemo.

Nazadnje vse sestavine zmešamo, dodamo limonin sok, stresemo v model, pokrijemo in za nekaj ur postavimo v hladilnik, da se dobro strdi.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.