|
belega dolgozrnatega riža |
|
piščančji file |
|
korenčka |
|
(1 skodelica) oluščenega graha |
|
poltrdega sira |
|
olja |
|
jabolčnega kisa |
|
soli in popra |
dolgozrnati riž, piščančji file, grah, sir...
Piščančji file v primerno veliki posodi na hitro popečemo na 1 žlici olja, nato ga obrnemo, solimo in popramo, prilijemo 1 dl vroče vode in pokrito dušimo 25 minut. Meso pustimo, da se popolnoma ohladi, nato ga narežemo.
Riž, grah in na kockice narezan korenček skuhamo v slani vodi. Ko je riž kuhan, vendar pod zobmi še čvrst, vse splaknemo s hladno vodo, dobro odcedimo in stresemo v skledo. Dodamo narezan piščančji file in na kocke narezan sir, po okusu dosolimo in popramo, prelijemo z oljem in kisom ter premešamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.