|
belih špargljev |
|
domače šunke v kosu |
|
čemaža |
|
belega kisa |
|
olivnega olja |
|
sol in poper |
beli šparglji, šunka, riž, čemaž
Šparglje ostrgamo in narežemo na koščke, čemaž dobro umijemo in osušimo. V večji posodi zavremo 2 l vode.
Vodo solimo, dodamo riž in šparglje ter kuhamo približno 12 minut, da se riž in šparglji skuhajo. Vodo takoj odlijemo, riž in šparglje prelijemo z mrzlo vodo ter dobro odcedimo.
Riž in šparglje stresemo v skledo, dodamo na paličice ali na kockice narezano šunko in zrezan čemaž. Po okusu dosolimo in popramo, prelijemo z oljem in kisom ter dobro premešamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.