Rožnata bešamelna omaka:

Čas priprave:

15 min

Tip jedi:

Omake

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Rožnata bešamelna omaka:
Sestavine
Št. oseb
masla ali margarine
ravna moke
mleka
paradižnikove kaše
soli
popra

Opis

Tople omake, ki se priležejo k mesu

Priprava

V kozici stopimo maslo, dodamo moko, premešamo in prilijemo mleko. Na blagem ognju kuhamo in mešamo, da se omaka začne gostiti, po okusu solimo in popramo. Odstavimo in primešamo paradižnikovo kašo.

#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.