Rožnata bešamelna omaka:

Čas priprave:

15 min

Tip jedi:

Omake

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Rožnata bešamelna omaka:
Sestavine
Št. oseb
masla ali margarine
ravna moke
mleka
paradižnikove kaše
soli
popra

Opis

Tople omake, ki se priležejo k mesu

Priprava

V kozici stopimo maslo, dodamo moko, premešamo in prilijemo mleko. Na blagem ognju kuhamo in mešamo, da se omaka začne gostiti, po okusu solimo in popramo. Odstavimo in primešamo paradižnikovo kašo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.