Satay

Čas priprave:

1 h 50 min

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Satay
Sestavine
Št. oseb
piščančjega fileja
suhega belega vina
soli
popra
tajske sladke čilijeve omake za preliv

Opis

piščančja nabodala po azijsko

Priprava

Meso narežemo na ozke trakove, damo v skledo, solimo in popramo ter prelijemo z vinom. Meso mariniramo najmanj 1 uro in ga vmes premešamo.

Trakove mesa cikcakasto nabodemo na lesene paličice, ki smo jih nekaj ur namakali v vodi. Nabodalca spečemo na razgretem žaru in še vroča prelijemo s čilijevo omako in ponudimo z dušenim rižem.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.