|
širokih rezancev |
|
masla |
|
česna |
|
sladke smetane |
|
mešanih italijanskih začimb (rožmarin, timijan, žajbelj) |
|
limone |
|
parmezana |
|
soli |
|
popra |
|
stročjega fižola |
|
peteršilja |
široki rezanci, maslo, sladka smetana, italijanske začimbe...
Limonama nastrgamo lupino in iztisnemo sok. Parmezan naribamo, fižol razpolovimo, peteršilj sesekljamo.
Zavremo veliko posodo slane vode in skuhamo rezance. Medtem razpustimo maslo in počasi kakšno minuto pražimo stisnjen česen. Zalijemo s smetano in, tik preden zavre, dodamo zelišča, limonino lupino in sok.
Dodamo parmezan in dobro premešamo. Solimo in popramo. Na nizki temperaturi ohranjamo na toplem.
Stročji fižol kuhamo od 3 do 4 minute v slani vodi, odcedimo in dodamo omaki.
Odcedimo še rezance in zmešamo s kremno omako. Potresemo s parmezanom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.