|
masla |
|
korenček |
|
stebli belušne zelene |
|
čebula |
|
česna |
|
moke |
|
čiste juhe |
|
svetlo pivo |
|
sladke smetane |
|
lovorov list |
|
gorčice |
|
naribanega sira |
sir, svetlo pivo, sladka smetana
Zelenjavo očistimo in sesekljamo. V posodi stopimo maslo, dodamo sesekljano zelenjavo in jo popražimo, da se zmehča, vendar čebula ne sme porumeneti. Solimo in popramo, pomokamo, premešamo in še malo popražimo.
Med mešanjem prilijemo juho, nato še pivo in smetano, dodamo lovorov list in gorčico. Počakamo, da zavre, in kuhamo 10 minut. Nazadnje med mešanjem dodamo sir in na zelo blagem ognju kuhamo in mešamo kakšno minuto, da se sir stopi.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.