|
olupljenih banan |
|
jajca |
|
masla ali margarine |
|
sladkorja |
|
soli |
|
moke |
|
pecilnega praška |
|
kokosovih kosmičev (moke) |
Domač kruh je nedvomno najboljši in najbolj diši. Ko kruh pečemo doma, mu lahko še kaj dodamo in ga tako še izboljšamo, sladek bananin kruh pa je odličen za bogat praznični zajtrk. Sestavine za 1 daljši podolgovat model.
Banane narežemo, dodamo jajca in s paličnim mešalnikom zmečkamo. V večji skledi najprej penasto umešamo maslo in sladkor, nato dodamo sol in primešamo bananin pire. V drugi skledi zmešamo moko s pecilnim praškom in kokosovimi kosmiči.
Pečico ogrejemo na 180 stopinj. Model namažemo z maslom. Suhe sestavine stresemo v večjo skledo in vse dobro zmešamo. Testo stresemo v model, ga postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 45 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.