|
otroških biskvitnih piškotov |
|
stopljenega masla |
|
polnomastne skute |
|
sladkorja |
|
jajci |
|
bučnega pireja |
|
zmlete limonine lupinice |
|
vaniljinega sladkorja |
|
moke |
|
instantne želatine v prahu |
buča, skuta, otroški biskvitni piškoti
Dno modela obložimo s papirjem za peko in obod namažemo z maslom. Piškote zdrobimo v drobtine, dodamo stopljeno maslo, zmešamo, stresemo v model in z žlico potlačimo, da dobimo enakomerno debelo plast. Pečico ogrejemo na 180 stopinj, ventilatorsko na 160.
V skledi stepemo jajca, primešamo 200 g skute, 100 g sladkorja, en vaniljin sladkor, bučni pire, limonino lupinico in moko. Zmes stresemo v model in površino poravnamo. Model postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 35 minut. Pečeno pito pustimo, da se ohladi.
Preostalo skuto, 100 g sladkorja, dve vrečki vaniljinega sladkorja in želatino gladko zmešamo, z žlico naložimo na ohlajeno pito in z lopatico površino poravnamo. Pito za 30 minut damo na hladno, nato jo razrežemo in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.