|
biskvitna tortna podlaga za sadne torte |
|
breskve |
|
sladkorja v prahu |
|
limoninega soka |
|
borovnic (lahko tudi zamrznjenih) |
|
vaniljinega pudinga |
|
mleka |
|
prozornega želatinastega obliva za sadne torte |
|
sladkorja |
biskvitna tortna podloga, breskve, sladkor v prahu, borovnice, limonin sok...
Breskve narežemo na tanjše krhlje in jih posujemo s sladkorjem v prahu in pokapljamo z limoninim sokom. Iz mleka, 1 žlice sladkorja in praška za puding skuhamo bolj gost puding in ga pustimo, da se malo ohladi. Vmes ga večkrat premešamo.
Biskvitno tortno podlago damo na pladenj. Na sredino stresemo puding in ga enakomerno razmažemo. Na puding naložimo krhlje breskev in borovnice. Iz želatine za sadne torte, sladkorja in vode po navodilih na vrečki skuhamo želatinast obliv ter z njim oblijemo breskve. Lahko si pomagamo tudi s čopičem, saj mora biti sadje popolnoma prekrito z želatinastim oblivom, da na zraku ne potemni in se ne pokvari. Torto dobro ohladimo in ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.