|
na grobo zmletega puranjega mesa |
|
večji jajčevec |
|
čebula |
|
česna |
|
olja |
|
jajce |
|
drobtin |
|
posušene bazilike |
|
soli |
|
popra |
mleto puranje meso, jajčevec, jajce
Jajčevec narežemo na manj kot 1 cm velike kockice, čebulo in česen na drobno sesekljamo. V ponvi na 2 žlicah olja prepražimo čebulo, dodamo kockice jajčevca, solimo in popramo ter naprej pražimo in mešamo, da se jajčevec zmehča.
Mesu primešamo ohlajene kockice jajčevca, sesekljan česen, stepeno jajce, drobtine in baziliko. Zmes dobro pregnetemo in pustimo stati na hladnem 15 minut. Nato iz zmesi oblikujemo manjše hamburgerje in jih v ponvi na olju počasi spečemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.