|
koromač |
|
kuhane čičerke |
|
korenčka |
|
mlade čebulice |
|
manjša glavica radiča ali solate |
|
soli |
|
olivnega olja |
|
gorčice |
|
belega vinskega ali jabolčnega kisa |
koromač, čičerika, korenček
Korenčka olupimo, narežemo na kockice in v slani vodi kuhamo 5 minut. Koromač narežemo ali naribamo na lističe, čebulico narežemo na kolobarčke, solato ali radič dobro operemo in odcedimo.
Solato ali radič damo na krožnike, na vrh damo koromač, čičerko, kockice korenčka in mlado čebulico. Posebej zmešamo olje, gorčico, ščepec soli in kis ter prelijemo po solati.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.