jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Čas priprave:

Skupni čas 15 min

Tip jedi:

Tip jedi Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Sestavine
1 šopek šparglji
2 žlički olje
1 žlica kisla smetana
1 kos limeta
20 g nariban parmezan
1 žlička čili v prahu
1 žlička mleta kumina

Opis

Krasna ideja za vroče dni, ko se nam na ljubi kuhati.

Priprava

1. Špargljem odrežemo oleseneli del, jih namažemo z oljem in pečemo na vroči rešetki 5 minut. Vmes večkrat obrnemo.

2. Za pomako zmešamo kislo smetano z limetinim sokom. Posebej zmešamo sir in začimbe.

3. Pečene šparglje namažemo (vsakega posebej) s kislo smetano, zložimo na krožnik in potresemo s sirom.