osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Čas priprave:

Skupni čas 15 min

Tip jedi:

Tip jedi Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Sestavine
1 šopek šparglji
2 žlički olje
1 žlica kisla smetana
1 kos limeta
20 g nariban parmezan
1 žlička čili v prahu
1 žlička mleta kumina

Opis

Krasna ideja za vroče dni, ko se nam na ljubi kuhati.

Priprava

1. Špargljem odrežemo oleseneli del, jih namažemo z oljem in pečemo na vroči rešetki 5 minut. Vmes večkrat obrnemo.

2. Za pomako zmešamo kislo smetano z limetinim sokom. Posebej zmešamo sir in začimbe.

3. Pečene šparglje namažemo (vsakega posebej) s kislo smetano, zložimo na krožnik in potresemo s sirom.