|
špinača |
|
belega okroglozrnatega riža |
|
krompirja |
|
česna |
|
sveže ali nekaj listov zamrznjene bazilike |
|
olivnega olja |
|
čiste zelenjavne juhe |
|
sol |
Špinača, krompir, riž
Špinačo očistimo, umijemo, odcedimo in nasekljamo. Česen, baziliko in olje zmiksamo ter pustimo, da se okusi prepojijo. Krompir olupimo in narežemo na kockice.
V posodi zavremo 1 l vode, solimo, dodamo krompir, riž in špinačo ter kuhamo toliko časa, da se riž skuha. Nazadnje odstavimo, primešamo zmiksano mešanico česna in bazilike ter pokrito pustimo stati nekaj minut, da se okusi prepojijo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.