Surova paradižnikova pomaka

Čas priprave:

25 min

Tip jedi:

Omake

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Surova paradižnikova pomaka
Sestavine
Št. oseb
rdečih paradižnikov
manjši korenček
steblo belušne zelene
česna
olivnega olja
soli
popra

Opis

Hladne omake in pomake

Priprava

Paradižnike prerežemo, odstranimo semena in tekočino, čvrsto meso narežemo na kockice. Zeleno na drobno sesekljamo, korenček olupimo in na drobno naribamo, česen olupimo in pretlačimo. Vse damo v skledico, prelijemo z olivnim oljem, solimo in popramo ter dobro zmešamo. Skledico pokrijemo in omako pustimo na sobni temperaturi stati vsaj 2 uri, da se okusi prepojijo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.