|
svinjske ribice (očiščenega kareja brez kosti) |
|
stročjega fižola |
|
mladih čebulic |
|
korenček |
|
večji krompirji |
|
olja |
|
soli in popra |
|
kurkume (po želji) |
svinjska ribica, zelenjava, krompir
Zelenjavo očistimo, fižol narežemo na koščke, korenček na debelejše paličice in krompir na kose. V posodi segrejemo olje, nanj damo meso in ga po obeh straneh na hitro popečemo, solimo in popramo.
Nato meso potisnemo ob stran, dodamo fižol in korenje ter pražimo in mešamo nekaj minut. Ko se fižol začne mehčati, dodamo še čebulico in krompir, solimo, potresemo s kurkumo in prilijemo 2 zajemalki vrele vode. Pokrito dušimo toliko časa, da se krompir skuha. Vmes večkrat premešamo in po potrebi prilijemo še malo vode.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.