|
rezancev |
|
mladega stročjega fižola |
|
krompirja |
|
soli |
|
manjši kozarček genovskega pesta iz bazilike |
rezanci, mlad stročji fižol, krompir
Fižol očistimo in narežemo na 1 cm dolge koščke, krompir olupimo in narežemo na kocke. V loncu zavremo 3 l vode za kuhanje testenin, ko zavre, dodamo sol, fižol in krompir. Čez nekaj minut dodamo še rezance in kuhamo toliko časa, da se testenine skuhajo.
Fižol očistimo in narežemo na 1 cm dolge koščke, krompir olupimo in narežemo na kocke. V loncu zavremo 3 l vode za kuhanje testenin, ko zavre, dodamo sol, fižol in krompir. Čez nekaj minut dodamo še rezance in kuhamo toliko časa, da se testenine skuhajo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.