|
Maslena buča |
|
Česen |
|
Listki žajblja |
|
olje |
|
Bučka |
|
Polnozrnate testenine |
|
Mlada špinača |
Če le imate možnost, da nekje pojeste v miru, je malica, prinesena od doma, najboljša in najcenejša odločitev. Ta recept je odličen za takšno priložnost.
Bučo in bučko narežite na kocke. Česen olupite in sesekljajte. Sesekljajte tudi žajbelj.
Pečico segrejte na 200 stopinj. Zmešajte bučo, česen, žajbelj, olje, sol in poper. Mešanico razporedite po pekaču in pecite približno 20 minut. Nato dodajte bučko in pecite še 15 minut. Orehe na suho prepražite v ponvi, da zadišijo. Nato jih ohladite in na grobo sesekljajte.
Testenine skuhajte po navodilu na embalaži. Kuhane odcedite, stresite v skledo in še vroče zmešajte s špinačo. Dodajte pečeno zelenjavo in orehe ter še enkrat premešajte.
Testenine lahko jeste tople ali hladne. Pred zaužitjem jih še enkrat temeljito premešajte.
Za vegane, veliko vlaknin, manj kalorij.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.