|
kratkih makaronov |
|
mlete govedine |
|
mladi čebulici |
|
korenček |
|
gomoljne zelene |
|
špargljev |
|
sladke smetane |
|
olja |
|
sol in poper |
kratki makaroni, mleta govedina, zelenjava
Čebulici na drobno zrežemo, korenček in zeleno naribamo. Šparglje očistimo in narežemo na 3 cm dolge koščke in jih kuhamo v majhni količini vrele slane vode približno 8 minut.
V posodi segrejemo olje, dodamo meso, čebulico, korenček in zeleno, mešamo in pražimo toliko časa, da meso spremeni barvo in se razdrobi. Solimo in popramo, prilijemo zajemalko vode od kuhanja špargljev in pokrito dušimo približno 25 minut.
V loncu zavremo vodo za testenine, jo solimo, vanjo stresemo testenine in jih skuhamo. Medtem mesni omaki dodamo šparglje, prilijemo smetano, prevremo in odstavimo.
Kuhane testenine dobro odcedimo, razdelimo na krožnike in prelijemo z omako.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.