|
piščančjega fileja |
|
bele čebule |
|
rdečega korenčka |
|
večjega rumenega korena |
|
gomolja zelene ali 1 večja peteršiljeva korenina |
|
mladih zelenih špargljev |
|
olja |
|
kurkume |
|
soli |
|
popra |
|
zdrobljenega timijana |
|
(1/2 skodelice) čiste kokošje ali zelenjavne juhe |
piščančji file, korenček, šparglji, kurkuma...
Meso narežemo na trakce, jih damo v skledo, malo posolimo, popramo in zmešamo z 1 žlico olja. Zelenjavo olupimo in očistimo, čebulo narežemo na lističe, korenasto zelenjavo na kot vžigalice tanke palčice, šparglje na koščke.
V voku ali široki posodi segrejemo olje, dodamo kurkumo, premešamo, dodamo čebulo in trakce piščanca. Mešamo in pražimo nekaj minut, nato dodamo še drugo zelenjavo in timijan, solimo in popramo. Mešamo in pražimo toliko časa, da čebula postekleni, nato prilijemo pol skodelice juhe in pokrito dušimo še 10 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.