|
Tuna zrezki |
|
limeta |
|
olivno olje |
|
worcestrska omaka |
|
obarvan mleti poper |
|
drobno sesekljan peteršilj |
|
sol (po okusu) |
Sredozemski pridih na krožniku!
V skledo damo olje, sok in lupinico 1/2 limete, dodamo worcestrsko omako, poper in sol. Premešamo, z marinado na obeh straneh premažemo zrezke in pustimo 15 minut
Nato tunino popečemo z obeh strani (priporočljivo je, da uporabimo žar posodo).
Olupljene šalotke, na koščke narezane paradižnike in papriko nabodemo na nabodala, jih namažemo z oljem in pečemo hkrati z ribami, okrasimo z rezinami limete.
Postrežemo s kruhom ali pečenim krompirjem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.