|
banan |
|
sladkorja |
|
beljaki |
|
sladkorja v prahu |
|
soli |
|
na paličice narezanih mandljev |
|
dobre temne čokolade |
|
sladke smetane |
banane, sladka smetana, temna čokolada
Pečico ogrejemo na 170 stopinj. Banane olupimo in prerežemo, zložimo jih v pekač ali v porcijske pekače in jih potresemo z rjavim sladkorjem.
. Beljake, sol in sladkor v prahu stepemo v čvrst sneg. Z žlico ga zajemamo in v obliki žličnikov polagamo na banane. Beljakove žličnike potresemo z mandlji, pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo toliko časa, da sneg na vrhu svetlo porumeni.
Smetano damo v manjšo kozico, jo segrejemo, dodamo na koščke nalomljeno čokolado in mešamo, da se čokolada stopi. Banane in beljakove žličnike prelijemo s čokolado in še vroče ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.