|
4 piščančji zrezski |
|
Sir brie |
|
Slanina |
|
Češnjev paradižnik |
|
Balzamični kis |
|
sol |
|
poper |
Če ste se rahlo naveličali zrezkov ali pa bi meso radi postregli malce drugače, pripravite rulade! Vsako meso je primerno za to, da ga premažete s slastnim nadevom in zvijete v zvitek.
1. Pečico segrejemo na 200 stopinj.
2. Meso razgrnemo, solimo in popramo. Sir narežemo na tanke rezine in jih razporedimo na zrezke. Zvijemo v zvitke in jih po želji učvrstimo z zobotrebci.
3. Vsako rulado ovijemo z dvema rezinama slanine in rulade položimo v pekač, ki smo ga namazali z oljem.
4. Pečemo pol ure. Medtem očistimo paradižnike in jih ob koncu peke stresemo v pekač. Dodamo še balzamični kis in pekač za 10 minut vrnemo v pečico.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.