|
krompirjev |
|
manjši jajčevec |
|
mladega korenčka |
|
rdeča čebula |
|
mlada zelena bučka |
|
paradižnika |
|
olivnega olja |
|
soli |
|
popra |
|
mešanice provansalskih zelišč |
krompir, jajčevec, korenček
Zelenjavo očistimo in narežemo na kocke, korenček samo ostrgamo. V široki posodi segrejemo olje, dodamo korenček, kocke krompirja, jajčevca in čebule, mešamo in pražimo nekaj minut, da se vse malo popeče.
Nato dodamo kocke čebule, bučke in paradižnika, solimo in popramo, potresemo s provansalskimi zelišči, premešamo, prilijemo kozarec vroče vode in pokrito dušimo še približno 15 minut.
Jed ponudimo k pečenemu mesu, perutnini ali ribam.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.