|
ješprenja |
|
steblo pora |
|
večji korenček |
|
rdeča paprika |
|
sveža paradižnika ali 1 manjša pločevinka koščkov paradižnika |
|
olivnega olja |
|
soli |
|
popra |
|
čiste juhe (lahko iz kocke) |
|
svežih sesekljanih zelišč (peteršilja, majarona, timijana, drobnjaka) |
ješprenj, zelenjava, zelišča
Ješprenj v rahlo osoljeni vodi kuhamo 25 minut. Zelenjavo očistimo, por narežemo na koleščke, korenje in papriko na paličice oziroma trakce. V posodi na olju malce popražimo por, korenček in papriko, solimo in popramo, prilijemo malo juhe in pokrito dušimo 10 minut.
Zelenjavi dodamo kuhan ješprenj in na kockice narezan paradižnik, prilijemo vročo juho, zavremo in kuhamo še približno 10 minut. Nazadnje dodamo sesekljana zelišča, premešamo in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.