|
šampinjonov |
|
mladih čebulic |
|
zelena bučka |
|
rrdeča paprika |
|
zelena paprika |
|
češnjevih paradižnikov |
|
olja |
|
svežega origana |
|
rožmarina |
|
soli |
|
popra |
šampinjoni, bučka, rdeča in zelena paprika...
Šampinjone prepolovimo, poparimo in odcedimo. Čebulice očistimo in narežemo na 3 cm dolge koščke. Bučko narežemo na koleščke, če so veliki, jih prepolovimo. Papriko očistimo in narežemo na pravokotnike.
Zelenjavo nanizamo na lesene paličice, solimo in popramo ter premažemo z oljem. Nabodala pečemo na razgretem žaru, enkrat jih obrnemo, pokapljamo z oljem in potresemo z origanom in rožmarinom. Ponudimo jih s pečenim krompirjem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.