Zelenjavna nabodala s šampinjoni

Čas priprave:

30 min

Tip jedi:

Zelenjavne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Zelenjavna nabodala s šampinjoni
Sestavine
Št. oseb
šampinjonov
mladih čebulic
zelena bučka
rrdeča paprika
zelena paprika
češnjevih paradižnikov
olja
svežega origana
rožmarina
soli
popra

Opis

šampinjoni, bučka, rdeča in zelena paprika...

Priprava

Šampinjone prepolovimo, poparimo in odcedimo. Čebulice očistimo in narežemo na 3 cm dolge koščke. Bučko narežemo na koleščke, če so veliki, jih prepolovimo. Papriko očistimo in narežemo na pravokotnike.

Zelenjavo nanizamo na lesene paličice, solimo in popramo ter premažemo z oljem. Nabodala pečemo na razgretem žaru, enkrat jih obrnemo, pokapljamo z oljem in potresemo z origanom in rožmarinom. Ponudimo jih s pečenim krompirjem.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.