|
kuhanega fižola |
|
riža |
|
na kockice narezane pečene slanine |
|
sesekljana bela čebula |
|
olivnega olja |
|
zdrobljenega žajblja in rožmarina |
|
vroče čiste juhe |
|
soli in popra |
fižol, riž, pečena slanina
V posodi na olju najprej popražimo čebulo in slanino. Nato dodamo riž, premešamo in popražimo, da riž postekleni. Dodamo še fižol, žajbelj in rožmarin ter zalijemo z vrelo juho. Zavremo in pokrito kuhamo približno 12 minut, da se riž skuha, vendar pod zobmi ostane še čvrst.
Med kuhanjem po okusu dosolimo in popramo ter po potrebi prilijemo še toliko vroče juhe ali vode, da je riž vlažen.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.