|
koleraba |
|
korenčkov |
|
janeževa gomolja |
|
mladega graha v stroku |
|
olivnega olja |
|
sladkorja |
|
soli |
|
popra |
|
mešanih zelišč (npr. provansalskih) |
|
telečji zrezki (po 150 g) |
|
margarine |
|
sesekljanega žajblja |
|
nastrgane limonine lupine |
|
kremnega sira |
kkoleraba, korenček, mladi graha v stroku, telečje meso
Kolerabo in korenje ostrgamo, janež in grah očistimo. Kolerabo, korenje in janež narežemo na koščke. Zrezke oplaknemo z mrzlo vodo in osušimo.
V ponvi segrejemo 2 žlici olivnega olja in na njem podušimo zelenjavo. Začinimo s sladkorjem, soljo in poprom in še 15 minut dušimo. Preostalo olje segrejemo v drugi ponvi in tam popečemo zrezke.
Margarino zmešamo z žajbljem in začinimo s soljo, poprom in limonino lupino. Kremni sir in zelišča vmešamo med zelenjavo, margarino pa namažemo po zrezkih. Ponudimo z mladim krompirjem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.