Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

One Direction presenečajo.

7. 1. 2014; 08.00
Avtor: Katja Kaja
uvodna

foto: 1D, Visonexpress

Skupaj z njimi lahko sledimo modnim smernicam.

Že imaš vse šolske zvezke z motivi skupine One Direction? Kaj pa majico v kateri spiš in skodelico iz katere piješ jutranji čaj? Vse to bo postalo preteklost, ko boš ugotovila, da boš zaradi njih želela videz prave ''piflarke''.

Priljubljena skupina One Direction ima na številne mlade močan vpliv. Večina najstnic si želi, da bi jim postale podobne in da bi se jim približale. Si tudi ti med njimi? Preveri kaj so pripravili sedaj!

Se obremenjuješ z dejstvom, da moraš nositi očala? Morda te zaradi njih celo zbadajo in jih zaradi tega res nočeš nositi. Našli smo cilj, zaradi katerega jih boš z veseljem nosila vsak dan! Ustvarili so ga kar priljubljeni člani zasedbe One Direction. Zaradi njih si boš zaželela pravi videz ''piflarke''!

Po liniji izdelkov, zvezkih, oblačilih, nakitu, prfumih in ostalih stvareh s katerimi lahko izražaš podporo svojim priljubljenim zvezdnikom, so sedaj le-ti na tržišče poslali še linijo korekcijskih očal. Britanska znamka očal je oboževalcem omogočila, da zasijejo popolnoma v stilu priljubljene skupine in njenih članov Harrya, Zayna, Nialla, Louisa in Liama.

Okvirji očal so na voljo v klasičnih barvah, kot tudi v odtenkih roza in vijolične barve. Na prav vsakem je napisano ime skupine (One Direction seveda) in mini podpisi vseh članov skupine. Poimenovana so po članih skupine, naslovi največjih hitov in nekaterih stvareh in kraji, ki poosebljajo posameznega člana.

Mi že komaj čakamo, da bodo modna očala na voljo tudi v Sloveniji ali pa vsaj kje v bližini. Uff, da bi skupino vsak dan nosili dobesedno na sebi ... Kar super, kajne?

P.s.: Povezava, kjer izveš vse o očalih:  http://www.visionexpress.com/designer-eyewear/one-direction/

prejšnji članek
Iz male Slovenije prikolesarila v svetovni vrh
Obsedena!
Iz male Slovenije prikolesarila v svetovni vrh
naslednji članek
Skrivnosti skupine R5
Obsedena!
Skrivnosti skupine R5
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.