bencin
Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To so čudežni učinki aloe vere!

30. 7. 2017; 12.00
Avtor: Š. K.
Aloe-Vera-leaves
Če boš v tem poletju naredila kakšno lepotno napako, ti bo na pomoč priskočila aloe vera.

Če kožo začnemo pravočasno pravilno negovati, lahko ostane mladostna in zdrava ves čas. Eden od načinov, kako to storiti, je uporaba kozmetike z izvlečki aloe vere, ki se je je že v starem Egiptu prijelo ime »rastlina nesmrtnosti«, saj je odlična zoper gube, istočasno pa tudi vlaži in mehča kožo. Zmore pa še marsikaj drugega.

1. Blaži opekline: Aloe vera na povrhnjici (plasti kožnih celic na površini kože) ustvari zaščitni film, ki v koži ohranja vlago. Hrani jo z antioksidanti in ji pomaga, da se hitreje celi. 

2. Vlaži: Aloe vera vlaži kožo, ne da bi jo pri tem mastila, zato je idealna za vse, ki imate mastno kožo. Izdelek z aloe vero nanesi na kožo pred ličenjem, saj s tem preprečiš izsuševanje.

3. Zdravi akne: Gel aloe vere vsebuje dva hormona: auksin in giberelin. Oba imata zdravilne in protivnetne lastnosti ter pospešujeta rast novih kožnih celic.

4. Za vsesplošno zdravje: Aloe vera ni samo odličen kozmetični pripomoček, ampak jo lahko tudi uživamo. Vsebuje kar 75 različnih hranil (vključno z vitamini, minerali, encimi, aminokislinami, steroli, salicilno kislino …), ki nam utrjujejo zdravje.

prejšnji članek
Ali premalo zaupaš sama vase?
Moj life
Ali premalo zaupaš sama vase?
naslednji članek
VELIKI TEST: Kakšna si v ljubezni?
Moj life
VELIKI TEST: Kakšna si v ljubezni?
Preberite tudi