nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ličila, ki bodo v tebi vzbudila ustvarjalnost

22. 2. 2016; 11.21
Avtor: K.M.
najstnica_naslovna

Očarljiva Alma Jodorowsky pred objektivom fotografov Merta Alasa in Marcusa Piggotta.

Navdihnilo imaginarno potovanje, pretkano z gracioznostjo in lahkotnostjo.

Predstavljamo ti ličila, ki jih je navdihnil retro-futuristični Pariz. Svet poetičnih presenečenj, v katerem stvari nikoli niso takšne, kakršne se zdijo, temveč v vsakem dekletu prebudijo ustvarjalno plat. Ponovno odkrivanje otroške plati, ki je ti še nisi popolnoma izpustila iz rok, ki do izraza pride predvsem zaradi inovativnih tekstur in nepozabnih barv. Gre za neo-pastelne odtenke z mehkimi in vedrimi toni z izjemno sodobnim prizvokom. 



Pariški pasteli te bodo prepričali z barvami rož, ko sanje postanejo resničnost. Prekrasna paleta za lica in oči doda konceptu 'vse-v-enem' povsem novo dimenzijo, v kateri ustvarjalnost ne pozna meja. Devet očarljivih kock z devetimi prelivajočimi se pastelnimi odtenki ponuja neskončne možnosti. 



My Parisian Pastels sestavlja devet kockic s posameznimi odtenki, združenih v eno veliko večbarvno kocko. Uporabljaš jih lahko na nešteto načinov: če želiš poudariti eno barvo, uporabi vsakega posebej; če želiš doseči naraven, sijoč videz, jih kombiniraj; če bi rada dosegla stopnjevan pastelni učinek, uporabi dva ali tri odtenke hkrati … Pravil ni in vsaka lahko uresniči svoje hrepenenje. Paleta vsebuje tri korektivne odtenke, tri rdečila in tri sijoče pastelne tone. 



prejšnji članek
Postal je najmlajši zmagovalec španskega pokala
Obsedena!
Postal je najmlajši zmagovalec španskega pokala
naslednji članek
Spektakularna akcijska pustolovščina
Obsedena!
Spektakularna akcijska pustolovščina
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija