petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Že poznaš Chiaro Ferragni?

12. 4. 2016; 04.45
Avtor: K.M.
LogoBassa3

Chiara Ferragni – dekle, ki je ustvarila poklic “modni bloger”.

Pravi modni bonbonček.

Chiara Ferragni je tista evropska blogarka, ki je v Evropo dobesedno prinesla svet modnega in lepotnega bloganja, kot ga poznaš sedaj. Je dekle, ki ji je z njeno strastjo zagotovo uspelo in je ena izmed prvih, ki je s pomočjo bloga našla svojo slavo. Seveda pa se za njo skriva še veliko drugih skrivnosti, ena izmed njih pa je sedaj tudi v Ljubljani. Že veš, katera? 



V ljubljansko modno hišo Ikona je namreč prišla njena najnovejša kolekcija obutve in modnih dodatkov, izpod rok najvplivnejše modne blogerke v svetu, Ghiare Ferragni. Medtem ko so lani kolekcijo navdihnile pošasti, so se le-tem tokrat zoperstavile super junakinje, navdih Chiarine domišljije. V modni hiši Ikona boš z motivi super junakinj našla lakaste salonarje s široko visoko peto, gležnjarje v temno modri barvi in balerinke z visokim zavezovanjem, sicer pa so močneje zastopani nosljivejši modeli kolekcije »Flirting«, kamor se uvršajo z bleščicami posute balerinke, slip-on in espadrilla modeli čevljev, okrašenih z mežikajočim Chiarinim očesom.



Kose so si že ogledale slovenske modne navdušenje, med katerimi je vladalo zanimanje tudi za ovitke za telefone, ikonično majico s Chiarinim logotipom in miniaturnim nahrbtnikom, ki ga Chiara uvršča med svoje najljubše kose iz kolekcije.

“Zgledujemo se lahko druga od druge, si postavljamo visoke cilje, dajemo vse od sebe in brezkompromisno delimo svoja čusta. Ženske, vse me smo super junakinje.”Chiara Ferragni




prejšnji članek
Kylie Jenner predstavlja nova ličila
Lepotičenje
Kylie Jenner predstavlja nova ličila
naslednji članek
Spregovorila je o razmerju z Bieberjem
Obsedena!
Spregovorila je o razmerju z Bieberjem
Preberite tudi