sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Te privlači ali ne?!

16. 11. 2016; 04.30
Avtor: katarina
bigstock-lovely-happy-teenage-couple-hu-47958413
Se s fantom ne ujemata?

Se ti zdi, da bi bilo bolje, da končata razmerje? Razlogov za to je ogromno, najbolj običajne pa ti predstavljamo v nadaljevanju.

Razlog številka 1: Ne poznaš ga dovolj dobro

Zakaj pride do tega?

Težko se počutiš seksi ob človeku, s katerim nisi popolnoma sproščena in nisi vezana nanj kot na osebo, ki ti nekaj pomeni. Za to je potrebno določeno obdobje spoznavanja (meseci, ne tedni).

Kako se spoprijeti s tem?

Skušajta se več družiti tudi čez dan, ne le ob večerih. Pogovarjajta se o glasbi, filmih in stvareh, ki so vama všeč. Pojdita skupaj po nakupih za prijateljičino rojstnodnevno darilo ali ga povabi domov na večerjo.

Razlog številka 2: Si pod pritiskom

Zakaj pride do tega?

Če se stvari odvijajo prehitro, da se želi družiti s tabo, še preden si popolnoma pripravljena, se lahko počutiš toplo ali mučno. Ti občutki uničijo spolno slo, zato te odbija.

Kako se spoprijeti s tem?

Ko bo zopet pritisnil nate, mu povej, da ti je sicer všeč, ampak še nisi pripravljena na to. Če ne bo razumel tvojih želja, ga pusti, saj si zaslužiš nekoga, ki te bo spoštoval.

Razlog številka 3: Nimaš samozavesti

Zakaj pride do tega?

Če nisi sproščena, se ne moreš vzburiti, poleg tega pa se je težko sprostiti, če nenehno razmišljaš, ali je videl tvoj trebuh in ali si misli, da se slabo poljubljaš.

Kako se spoprijeti s tem?

Če je fant s tabo, si mu všeč! Toda če nisi samozavestna, tudi ne verjameš vase. Delaj na samozavesti, namesto da posegaš po shujševalnih dietah.

Razlog številka 4: Ni tvoj tip

Zakaj pride do tega?

Ljudje smo si različni, zato nas privlačijo različne stvari. Tvoja prijateljica ima rada temne športnike, tebi pa so všeč svetli fantje. Tvoj trenutni izbranec je lahko všeč vsem okoli tebe, vendar tebe ne pritegne.

Kako se spoprijeti s tem?

Iskrice so ali jih ni. Povej mu, da si oba zaslužita partnerje, ki se jim zdita privlačna. Govori o svojih čustvih, ne o njegovem videzu (je bolj prijazno).

Razlog številka 5: Všeč so ti dekleta

Zakaj pride do tega?

Nič ni narobe, če te privlačijo dekleta, vendar le do neke mere. Če se zagledaš v dekle, še ne pomeni da si lezbijka ali biseksualka. Če pa se zaljubljaš le v dekleta, pa razmisli o tej možnosti.

 Kako se spoprijeti?

Biti lezbijka je prav tako normalno kot biti heteroseksualka. Ker pa živimo v družbi, ki je zelo nestrpna do drugačnih, razmisli o svojih čustvih in pojdi na pogovore.

prejšnji članek
Zabava je zagotovljena
Moj life
Zabava je zagotovljena
naslednji članek
Znana manekenka ti predstavlja vaje, ki jih lahko opraviš kar doma
Obsedena!
Znana manekenka ti predstavlja vaje, ki jih lahko opraviš kar doma
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija