Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Za dobro življenje upoštevaj ta nasvet

8. 6. 2017; 02.15
Avtor: K.M.
srecnozivljenje
Stran s stresom!

Morda boste nekatere pomislile, da ste za stres še premlade, a verjemite, da nekatere stres že doživljate. Izogneš se mu tako, da se ne sekiraš zaradi vsake stvari, ki te doleti. Če te prijateljica ni takoj poklicala, še ne pomeni, da te več ne mara. Počakaj, da te pokliče in se s tem ne obremenjuj preveč. V šoli se pridno uči. Dokler boš domov nosila lepe ocene in pohvale te ne bodo sekirali ne starši in ne učitelji. Če pa se kdaj zgodi, da dobiš slabšo oceno, to sprejmi in se naslednjič bolje nauči. Resnično se ne obremenjujte z vsakim neuspehom, ker verjemi, da bo vse boljše. Za stres si res še premlada, zato na vse glej iz bolj svetle strani.

Stres lahko preženeš tudi s smehom ...
Bodi srečna, saj je to zelo pomemben faktor. Če boš zadovoljne same s sabo in s svojim življenjem, bo tudi zdravo življenje prišlo kar samo od sebe. Veliko se smej. Bodi v pozitivni družbi ljudi, ki jih imaš rade. Šali se, zabavaj se in uživaj v življenju! Saj veš, kaj pravijo, smeh je polen zdravja in res je tako.

Predvsem pa uživaj ...
Predvsem v tem kar počneš. Če uživaš v umetnosti, športu, lenarjenju, učenju, petju, v vsaki stvari, ki jo počneš moraš maksimalno uživati. Izberi si šolo, ki te bo veselila in aktivnosti v katerih se boš zabavala. Druži se s prijatelji, ki te razumejo in fantom, ki te ima rad. Ko boš stoodstotno uživala v svojem življenju, boš tudi z lahkoto zdravo živela. Ne boš imela težav s športnimi aktivnostmi ali zdravo prehrano. Z veseljem boš pojedla jabolko in vedele boš kdaj lahko brez skrbi poješ čokolado.

prejšnji članek
Koga ljubi Dejan Vunjak?
Obsedena!
Koga ljubi Dejan Vunjak?
naslednji članek
Kaj pomeni PMS?
Moj life
Kaj pomeni PMS?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska