petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Krut trend najstniških zmenkov

4. 6. 2017; 06.30
Avtor: K.M.
ljubezenskitrikotnik
Po ''Ghostingu'' je tu sedaj še ''Benching''.

Najstniške ljubezni in najstniški zmenki so lahko zelo kruti. Poleg iskrene najstniške ljubezni, lahko v svojem odraščanju spoznaš tudi veliko laži in prikrivanj, ki si jih zagotovo ne želiš, a obstajajo. Najhujše pa je to, da po tem, ko se prične pojavljati nek trend, najstniki temu pričnejo slediti, brez da bi se vprašali, ali lahko s tem komurkoli škodijo. 

Pred časom je bil zelo priljubljen trend Ghosting, pri katerem je fant izginil kot duh, brez da bi ti karkoli razložil. Nehal se je oglašati na telefon, njegova družbena omrežja so prenehala obstajati, kar naenkrat ga nisi več srečevala, kljub temu, da hodita na isto šolo. Nekako si dojela, da ta oseba ni več tvoj fant. 
Sedaj pa je na vrsti še bolj krut ljubezenski, ali pa bolje rečeno anti-ljubezenski trend, ki se širi med najstniki. Imenuje se Benching, pri njem pa gre za to, da te fant dobesedno pusti čakati na klopi. 

Vse skupaj pa poteka tako:


S fantom sta v fazi flirtanja, številnih sporočil in namigovanj. Vseeno pa se velikokrat zgodi, da tisti na drugi strani preprosto ne odpiše, še večkrat pa se zgodi, da planov ne izpeljeta do konca, saj on na njih kar ''pozabi''. Včasih imaš celo občutek, da je vajinega tako imenovanega odnosa konec, a se takrat kar naenkrat ponovno pojavi, ves osladen in prijazen. Tvoja kolena pa se v trenutku zašibijo. 
No, v resnici pa se na drugi strani odvija to: Druga oseba v resnici sploh ni zaljubljena vate, zagotovo pa do tebe ne čuti enako, kot ti do nje. Vseeno pa te ne želi popolnoma izpustiti, za to pa obstajajo zelo egoistični razlogi. Predvsem pa je razlog to, da te ima v rezervi. Si kot rezervni igralec pri športu, ki čaka, da se glavni igralce poškoduje. Dokler bo ta ''igralec'' obstajal, ti nimaš jasnih možnosti, tudi kasneje pa si žal samo tolažba. 

Grozen trend, ki ga najstniki po celem svetu iz dneva v dan bolj številčno prakticirajo. Ob tem pa bi se morali pričeti zavedati, da je na drugi strani prava oseba s čustvi, ki jo lahko ta benching trend zelo prizadene. 

prejšnji članek
Ariana Grande: Dobrodelni koncert lahko gledaš tukaj
Obsedena!
Ariana Grande: Dobrodelni koncert lahko gledaš tukaj
naslednji članek
Kako ohraniti dober odnos z očetom?
Moj life
Kako ohraniti dober odnos z očetom?
Preberite tudi