sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

5 čarobnih mest za jesenski oddih

11. 10. 2016; 01.30
Avtor: Ajda P.
Benetke
Poletnih počitnic je sicer konec, vendar to še ne pomeni, da si obsojena na domači kraj. Preveri kje je jeseni najlepše!

1. Benetke

Čarobno mesto, zgrajeno na vodi, te v nobenem letnem času ne bo razočaralo. Gondole, maske, muzeji, cerkve ... Pravi mali raj, ki ga moraš vsaj enkrat obiskati.

2. Dunaj

Vedno se znajde na seznamu mest, ki jih moraš obiskati in to ni naključje. Na Dunaju ti nikoli ne bo dolgčas - večna glasba, prefinjena umetnost in čudovita arhitektura te ne bodo pustile ravnodušne.

3. Praga

V mestu najboljšega piva lahko svojo umetniško dušo potešiš z ogledi galerij iz različnih obdobij, ko pa se naveličaš umetnosti, se lahko brezciljno sprehajaš po Pragi, ki ti bo ponudila prelepe trge, skrite vrtove, vintage bare in še mnogo več.

4. Valencija

Tretje največje mesto v Španiji je znano po dobri hrani (obvezno poskusi paello) in vedno zanimivem nočnem življenju, prav tako pa se Valencija ponaša s futuristično arhitekturo, ki te bo zagotovo fascinirala.

5. Pariz

Seveda poznaš mesto zaljubljencev, dom svetovno znanih muzejev, Eifflovega stolpa, slavoloka zmage, Mone Lise ... Seveda si moraš vse to obvezno pogledati, vendar si ne pozabi napolniti energije v kašni izmed restavracij z odlično francosko hrano. Kasneje pa se še malo razvajaj in pojdi po nakupih, ne boš razočarana!

prejšnji članek
Želi tvoja prijateljica postati ti?
Moj life
Želi tvoja prijateljica postati ti?
naslednji članek
Šokirali z novim videospotom!
Obsedena!
Šokirali z novim videospotom!
Preberite tudi