sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tako boš na fotografiji videti odlično!

25. 1. 2017; 01.12
Avtor: K.M.
silly-selfie
Mini triki, ki bodo zagotovo pomagali.

STOJ VZRAVNANO
Zagotovo se, kadar se fotografiraš s prijateljico, ki je manjša od tebe, nagneš nižje k njej in upogneš kolena, da ne bi bila videti tako ogromna. Napaka. V taki pozi še nikoli nisi izpadla dobro. Stoj vzravnano in telo obrni stran od kamere. Videti boš samozavestna, visoka in ožja.

UČI SE OD NAJBOLJŠIH


Zvezdnice dobro vedo, kaj morajo storiti, da bodo na fotografijah vedno videti odlično. Prelistaj revije ali pa si na spletu poglej njihove fotografije z rdeče preproge. Velika verjetnost je, da boš ugotovila, da ima vsaka od njih svojo varno pozo, v kateri je videti perfektno. Igraj se in se tudi sama postavi kot tvoje najljubše zvezdnice. Z vajo boš prej ali slej našla tudi svojo najljubšo pozo, ki te bo prikazala v najboljši luči.

ZAPRTE OČI
Z naslednjim trikom ne boš na nobeni fotografiji imela več zaprtih oči. Kadar sije sonce ali pa je bliskavica premočna, oči ne zdržijo tako velike količine svetlobe. Hitro se lahko zgodi, da jih samodejno zapreš ravno v času, ko nekdo pritisne na sprožilec. Da ne bo več tako, imej oči zaprte, dokler tisti, ki fotografira, ne reče zdaj.

BODI SAMOZAVESTNA
Zadnja in zagotovo najpomembnejša informacija je, da bodi samozavestna. Kakršna koli že si, se zavedaj, da si videti odlično, saj si unikat. S samozavestjo pa boš to izžarevala tudi na fotografijah. Ne razmišljaj preveč o podrobnostih, kako se postaviti, saj se bo to takoj poznalo. Dobro je, da imaš trike v mislih, a se z njimi ne obremenjuj preveč.

prejšnji članek
Njegovi objemi skrivajo pomen
Moj life
Njegovi objemi skrivajo pomen
naslednji članek
Te fotografije Kendall in Belle si moraš ogledati
Lepotičenje
Te fotografije Kendall in Belle si moraš ogledati
Preberite tudi