Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tega prepira si ne želiš

25. 1. 2017; 12.12
Avtor: K.M.
prepir
Vsak prepir je negativen, nekaterih pa si resnično ne želiš doživeti.

V življenju pride do nešteto različnih situacij, ko lahko izbruhne prepir. Splet različnih okoliščin, kot so slabo počutje, slab dan v šoli ali službi, slabo vreme, slaba volja drugih ljudi, naše lastno nezadovoljstvo s samim seboj, z delom, ki smo ga po svojem mnenju opravili slabše, kot bi ga lahko, nas zelo hitro pripelje do neželenih prepirov. Poskusi biti boljša in se jim izogni!

NAJNEVARNEJŠI PREPIRI: Prepiri z najboljšo prijateljico


Ja, prepiri s tvojo best frendico (BF) so lahko najbolj boleči in prav nevarni. Predvsem zato, ker najboljši frendici po navadi zaupaš vse skrivnosti, zato morajo ostati pri njej. Po navadi je najbolje prepir z najboljšo frendico zgladiti tako, da jo pokličeš. Če se ti ne bo oglasila, ji pošlji prijazno SMS-sporočilce in ji napiši, da bi z njo zelo rada govorila in zgladila vajin prepir. V sporočilu lahko napišeš uro in kraj, kjer naj bi se dobili, da bi se o prepiru pogovorili in pobotali. Če ti bo odgovorila na SMS-sporočilo, sta na pravi poti.

Če meniš, da se moraš opravičiti …
Potem to naredi! Če zaradi drugega ne, ji povej, da je bilo tvoje vedenje v zadnjem času res neprimerno in da ti je zares iskreno žal. Morda se bo pozneje tudi ona opravičila tebi, ko bo videla, da je naredila napako. Nujno moraš namreč končati prepir med vama. Zakaj? Zato ker ne želiš zaradi ene malenkosti izgubiti najboljše prijateljice. In če tega ne bo naredila ona, moraš to nujno narediti ti. Tvoja najboljša prijateljica bo namreč vedno tam. Kadar se boš znašla v nerodni situaciji in boš potrebovala samo nekoga, da ti posodi svojo ramo, bo tam. Stala bo zraven tebe ali sedela na tvoji postelji in poslušala, kaj se ti je pravkar zgodilo. Zato moraš vajin prepir čim prej zgladiti in paziti, da se ne ponovi!

prejšnji članek
Te fotografije Kendall in Belle si moraš ogledati
Lepotičenje
Te fotografije Kendall in Belle si moraš ogledati
naslednji članek
5 top negovalnih olj
Lepotičenje
5 top negovalnih olj
Preberite tudi