oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Resnica o prvi ljubezni

28. 1. 2017; 08.45
Avtor: M.T.
youngcouple-younglove-couplegoals-lifegoals-Favim.com-4305174
Jo boš kdaj popolnoma pozabila?

Prva ljubezen je zagotovo nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi. Je nekaj posebnega, saj je vse popolnoma novo. Prvi občutek zaljubljenosti, vznemirjenje, ko prejmeš njegov klic, sporočilo, greš na prvi zmenek, izkusiš prvi objem, držanje za roko, poljub…

Znanstveniki pravijo, da, ko se prvič zaljubimo, se prvič čustveno navežemo na nekoga izven družine. Takrat prvič opaziš razliko med imeti nekoga rad in ljubiti nekoga. Polna je močnih čustev in strasti, ki jih prej nisi poznala in za katere si prepričana, da bodo trajali večno.

Na žalost pa prvi ljubezni večinoma sledi prvi razhod. Zaljubljenost je kemijska reakcija, ki ne traja v nedogled. Ko faza zaljubljenosti mine začenjaš opažati napake, njegovo vedenje ni po pričakovanju in pogosto te razočara. Prva prekinitev zveze je tako ena najbolj tragičnih in bolečih izkušenj.

Spomini na prvo ljubezen pa bodo trajali zavedno. Prva ljubezen pusti pečat v nas. Ko boš starejša se je boš spominjala, primerjala tvoje prihodne zveze z njo. Tudi fanta v katerega si (ali še boš) prvič zaljubljena ne boš kar tako pozabila. Tudi kasneje v življenju se ga boš spominjala, se spraševala kako je, kako je videti, kaj počne,…

Prva ljubezen je zelo močna, a zapletena. Je nekaj najlepšega in hkrati nekaj najbolj tragičnega, kar se ti zgodi. Vendar te bodo spomini nanjo spremljali do konca življenja.

prejšnji članek
Maddie Ziegler te nauči ličiti
Obsedena!
Maddie Ziegler te nauči ličiti
naslednji članek
Humus, odlična izbira za zajtrk
Moj life
Humus, odlična izbira za zajtrk
Preberite tudi