petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Si si že ogledala te posnetke na Youtubu?

27. 8. 2017; 08.00
Avtor: Š. K.
maxresdefault
Vsi obožujemo posnetke zanimivih ljudi, ki jih objavljajo na Youtubu. Videov je ogromno, mi pa smo jih izbrali nekaj, ki te bodo prav gotovo zanimali.


Udobno se namesti, prižgi računalnik in si jih oglej. Začni slediti tistim, ki bodo nate pustili dober vtis, in od njih poberi kakšno idejo ali pa se ob gledanju preprosto zabavaj.

1. STEPHANIE IN MATILDA
Uporabniško ime: PrimroseMakeup
Najboljši prijateljici Stephanie in Matilda na svojem profilu na Youtubu redno objavljata videoposnetke za svoje sledilce. Teme njunih videov so predvsem naredi si sama, kuhanje, moda, ličenje in življenjski slog. V videih naredi si sama oziroma do it yourself (DIY) ti svetujeta o tem, kako si majico, ki je narejena po zadnji modi in je v trgovinah zelo draga, lahko narediš sama za zelo malo denarja, kako si lahko tematsko, glede na praznik ali letni čas, okrasiš in popestriš svojo sobo ali pa nekoga obdariš. Domišljije jima ne manjka in ravno zato ju imamo tako radi. Tudi videi so posneti in zmontirani na zelo moderen način.

2. LAUREN


Uporabniško ime: LaurDIY
Lauren je polna koristnih nasvetov, prav tako ji ne primanjkuje idej. Enaindvajsetletnica dobro ve, kako motivirati druge, da postanejo organizirani. V enem od videov svetuje, kako se lahko motiviraš za bolj zdravo in organizirano življenje. Po ogledu njenih videov te bodo kar zasrbeli prsti, da bi tudi sama preizkusila katero od njenih idej, kako si okrasiti sobo. V ozadju ima vedno živahno in moderno glasbo, kar te bo še bolj pritegnilo k ogledu njenih objav.

3. HAYLEY G. HOOVER


Uporabniško ime: hayleyghoover
Ko najdeš Hayley na Youtubu, klikaš med njenimi videi in se ne moreš nehati smejati. Govori praktično o vsem. Njen način izražanja je neverjetno duhovit in s tem naredi vsak video poseben. Je preprosta, pristna in neposredna. Zagotavljamo ti, da jo boš vzljubila tudi ti. Opisuje primere iz življenja in hitro ugotoviš, da ima prav o veliko stvareh. Najdi jo in se ob njenih zabavnih videih nasmej tudi ti.

4. REACT CHANNEL
Uporabniško ime: REACT
Videi na tem kanalu so zelo zanimivi, saj intervjuvajo otroke in najstnike o različnih stvareh. Vse od resnih tem, kot je istospolna poroka, pa do preprostih, kot je premiera novega filma. React je odličen kanal, kjer se lahko naučiš novih stvari in si z njegovo pomočjo ustvariš svoje mnenje o njih. Zelo zabaven je video, kjer so najstnikom dali besedilo Taylor Swift, ki so ga morali komentirati in interpretirati, ne da bi vedeli, čigavo besedilo je.

5. MICHELLE PHAN
Uporabniško ime: MICHELLE PHAN
Michelle obožujemo zaradi več razlogov. Njen kanal je eden boljših za najstnike. Ne le da uči pravilnega nanašanja ličil na zelo enostaven način, temveč se dotika tudi resnejših tem. V enem od videov razlaga, kako je normalno, da si pod stresom, in kaj lahko storiš zase, da se boš počutila bolje. Zna pa biti tudi zabavna. Dobro zna uravnotežiti svoje resne filmčke s sproščenimi, lahkotnimi in zabavnimi. Izdala je tudi svojo prvo knjigo, ki se že prodaja na spletu.

prejšnji članek
Najbolj cute napihljive blazine na svetu!
Moj life
Najbolj cute napihljive blazine na svetu!
naslednji članek
Takole lahko prisrčno uporabljaš Snapchat!
Obsedena!
Takole lahko prisrčno uporabljaš Snapchat!
Preberite tudi