sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

6 dokazov, da je resnična prijateljica

2. 6. 2018; 11.00
Avtor: Ana/Revija Top!
prijateljice
Takšne le redko najdeš ...

Lahko si neposredna

Poveš ji lahko točno tako, kot je, brez olepševanja in zavijanja v celofan, in bo tvoje mnenje sprejela, ne da bi bila užaljena. Prav tako pa lahko ona tebi pove naravnost, kaj si misli o čemer koli, in jo boš upoštevala ali pa ji pojasnila situacijo, brez tega, da z njo ne boš več govorila.

Vedno se spravljata v smeh
Ne glede na to, kako slab dan ima katera od vaju, se vedno poskušata spraviti v smeh in druga drugo razveseliti. Pa naj bo to s tolažečim objemom ali najljubšo čokolado.

Popolnoma ji zaupaš

Lahko ji poveš kar koli in veš, da tega, kar je izvedela, ne bo povedala nikomur drugemu, če ji boš to zabičala. Pa najsi gre za to, da ti je všeč fant, s katerim hodi vajina sošolka, ali za to, da si pri matematiki dobila ena in si še ne upaš povedati svoji mami.

Imata svoje interne šale

Imata svoje šale, ki jih nobeden okrog vaju ne razume, ker sta si jih sami izmislili, ali pa se smejita zaradi dogodka, ki ni bil smešen, ko se je zgodil, zdaj pa vaju zabava.

Instagram in Facebook

Je avtorica vseh tvojih slik na družabnih omrežjih in vedno poskrbi, da si na njih videti v najboljši luči. Prav tako je vedno tvoja prva podpora, ko gre za lajke, komentarje ali označevanje v zabavnih fotkah.

Želiš jo videti srečno

Ne glede na to, kaj se dogaja v življenju tvoje prijateljice, ji stojiš ob strani, če pade ali če ji gre v življenju kar najboljše. Vedno si želiš, da bi bila srečna.

prejšnji članek
Najstnica ne more dobiti glivičnega vnetja
Moj life
Najstnica ne more dobiti glivičnega vnetja
naslednji članek
Jutranja športna aktivnost?
Moj life
Jutranja športna aktivnost?
Preberite tudi