Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Vse o glasbeni legendi

20. 5. 2015; 12.08
Avtor: K.M.
bowie

foto: Felix

Knjiga o Davidu - Odkrita, provokativna in neizprosna pripoved o karizmatičnem mladem fantu iz Brixtona, ki je postal eden največjih superzvezdnikov vseh časov.

Ziggy Stardust. Alladin Sane. Sloki beli vojvoda. Upornik. Pisec pesmi. Modna ikona. Bog roka. Eden najvplivnejših in najustvarjalnejših umetnikov svoje generacije David Bowie je v skoraj petih desetletjih kot po tekočem traku menjal svoje bleščeče preobrazbe.

V provokativni knjigi, opremljeni s fotografijami, pisateljica Wendy Leigh razkriva moža, ki se skriva za temi brezštevilnimi podobami. S poglobljenimi intervjuji z notranjimi poznavalci glasbene industrije, poslovnimi sodelavci, tesnimi prijatelji pripoveduje celotno necenzurirano resnico o uganki z imenom David Bowie.

Slika strašno zanimiv portret njegovega nesrečnega otroštva, raziskuje njegovo pustolovsko in razvpito spolno življenje, prinaša sveže vpoglede v njegove bitke z zasvojenostjo, nazorno slika njegov burni prvi zakon z Angie Bowie, štiridesetletno vez z osebno tajnico Coco Schwab, ambivalentni odnos z Mickom Jaggerjem in seveda monogamni, dobrega četrt stoletja trajajoči zakon s supermanekenko Iman, ki naznanja najnovejšo in najbolj presenetljivo etapo njegovega kalejdoskopskega življenjskega popotovanja.

prejšnji članek
Za čestitko nova preobrazba
Obsedena!
Za čestitko nova preobrazba
naslednji članek
Velenjska atrakcija
Obsedena!
Velenjska atrakcija
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.