Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Velenjska atrakcija

20. 5. 2015; 11.47
Avtor: Katja Kaja Mejač
uvodna
Dih jemajoča artistična atrakcija privabila številne poglede.

Pretekla sobota je v največjem velenjskem nakupovalnem centru Velenjka potekala v znamenju dih jemajočih artističnih atrakcij. Obiskovalce so tekom celega dne zabavali izjemni ulični umetniki na hoduljah, žonglerji, brazilski plesalci capoeire, izložbe trgovin pa so oživele s pomočjo plešočih balerin. Največja atrakcija dneva je bil ˝Let angelov˝, ples v zraku, ki ga italijanska artistična skupina sicer izvaja ob odprtju beneškega pustnega karnevala. 

Magična atmosfera dogodka je prevzela tako obiskovalce kot nastopajoče umetnike. ˝V Sloveniji nastopam prvič, zelo lepo ste nas sprejeli in veseli me, da lahko magične trike kontaktnega žongliranja predstavim tudi slovenski publiki, ˝ je bil nad gostoljubjem v Velenjki navdušen tudi slavni avstrijski žongler Albert Tröbinger. 


Tokratni dogodek se je odvijal v znamenju bele barve. Velenjkini hodniki so bili za to posebno priložnost okrašeni z spektakularnimi belimi dekoracijami, obiskovalci , ki so si predstave prišli ogledat odeti v bela oblačila pa so bili nagrajeni s sladkimi presenečenji. Velenjka bo ostala odeta v belo še vse do 25. maja in do takrat vse obiskovalce vabijo, da se fotografirajo v svojem najljubšem belem kotičku ter se v nagradni igri potegujejo za lepe nagrade. Velenjka je namreč  tiste vrste nakupni center, ki se trudi obiskovalcem poleg petdesetih trgovin in lokalov ponuditi tudi priložnost za izjemna doživetja. 

prejšnji članek
Vse o glasbeni legendi
Obsedena!
Vse o glasbeni legendi
naslednji članek
1. mednarodna konvencija japonske popkulture v Sloveniji
Obsedena!
1. mednarodna konvencija japonske popkulture v Sloveniji
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.