benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Obožuješ komedijo ali romantiko

25. 2. 2016; 04.30
Avtor: K.M.
Tumbledown je srčna in nežna ljubezenska pripoved, polna smeha, solz in glasbe
Kaj pa oboje skupaj?

Rahločutna zgodba o univerzalni tematiki izgube, prežeta z glasbo, solzami in smehom.

V začetku marca bo v kinodvoranah širom Slovenije zavel pridih pomladi, ki ga bo na velika platna prinesla romantična komedija TUMBLEDOWN. V njej bosta Rebecca Hall kot žalujoča vdova in Jason Sudeikis kot zvesti oboževalec stkala nenavadno partnerstvo, da bi s skupnimi močmi napisala biografijo tragično preminulega glasbenika. Brskanje po njegovem življenju in smrti bo v njima sprožilo iskrico ponovnega začetka, ko bosta počasi sestavljala razbite delce lastnega življenja in odkrivala svetel obet prihodnosti. 

O zgodbi:
Mlada vdova Hannah se po nepričakovani smrti svojega moža Hunterja znajde ujeta v začaran krog večletnega žalovanja. Da bi zapolnila praznino, ki jo je povzročila tragična izguba, se loti skoraj nemogoče naloge pisanja moževe biografije, s katero želi potolažiti tako sebe kot tudi njegove oboževalce. Hunter je bil namreč priljubljen folk pevec, ki si je v kratkem obdobju glasbenega ustvarjanja nabral zvesto četico privržencev in z zgolj enim izdanim albumom dosegel kulten status. Daleč stran od kaotičnega velemestnega vrveža tako Hannah preživlja svoje dneve v zakotnem majhnem mestecu v Mainu, kjer pestuje svojo žalost in odlaša z nadaljevanjem lastnega življenja.

Nekega dne se pred njenim pragom pojavi ošaben newyorški pisatelj Andrew, ki prav tako želi napisati knjigo o Hunterju. Hannah ga ogorčeno prežene, a izkaže se, da se Andrew ne bo predal zlahka. Ko naposled skleneta partnerstvo, ju le-to popelje do presenetljivih razkritij. Medtem ko brskata po Hunterjevem življenju in smrti, odkrivata pravi pomen življenja in ljubezni.

Nekaj za vse romantične duše ... 

prejšnji članek
Bo hip hop združil sosesko?
Obsedena!
Bo hip hop združil sosesko?
naslednji članek
Novost v priljubljeni oddaji
Moj life
Novost v priljubljeni oddaji
Preberite tudi