Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Novost v priljubljeni oddaji

25. 2. 2016; 02.00
Avtor: K.M.
Skupinska Znan obraz ima svoj glas
Joker presenečenja.

V nedeljo, 6. marca, bo na POP TV na sporedu prva oddaja tretje sezone najbolj zvezdniškega šova pri nas, Znan obraz ima svoj glas. Oddaja, ki te bo nasmejala tudi to pomlad pa se vrača z novostjo sezone, ki bo celotno dogajanje še dodatno popestrila. Joker presenečenja za vse gledalce. Te že zanima, za kaj se bo šlo?

Nedelje zvečer ob 20.00 bodo to pomlad na POP TV znova rezervirane za nepozabne preobrazbe in spektakularne nastope. Ani Frece, Ines Erbus, Mišo Kontrec, Renata Mohorič, Samuel Lucas, Tilen Artač, Jana Šušteršič in Nejc Lombardo bodo ob nedeljah prevzeli nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Vsako nedeljo bo pred tekmovalci nov izziv, ki ga bodo morali v celoti osvojiti. 

Novost sezone - Joker
Tretja sezona prinaša za tekmovalce in zate, ki boš celotno dogajanje spremljala, novost – Joker. Vsak od tekmovalcev bo imel enkrat v celi sezoni oddaje možnost, da izkoristi jokerja. To pomeni, da se naslednjič v lik z rulete ne preobrazi on, ampak njegov slavni prijatelj, ki zanj zbira tudi točke. Kdo bo ta slavni prijatelj, bo ostala skrivnost do nastopa in zabavno bo ugibati, kdo se skriva pod znanim obrazom na odru. Med tednom boš sicer dobivala namige, ampak uganka bo rešena šele na odru oddaje Znan obraz ima svoj glas.

Razkrivamo: 


V koga se bodo tekmovalci preobrazili v prvi oddaji? 
Ani Frece bo Ceca. Renata Mohorič se bo prelevila v Stevena Tylerja. Ines se bo transformirala v Cher in Jana bo preizkusila glasilke kot Toni Braxton. In v katere čevlje bodo stopili fantje? Tilen Artač bo Zoran Predin, Mišo se bo prelevil v Krunoslava Kića Slabinca, Nejc bo Jon Bon Jovi in Samuel Bruno Mars.

Že komaj čakaš?



prejšnji članek
Obožuješ komedijo ali romantiko
Obsedena!
Obožuješ komedijo ali romantiko
naslednji članek
Danielle vara Louisa?!
Obsedena!
Danielle vara Louisa?!
Preberite tudi