nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Bo hip hop združil sosesko?

25. 2. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
Artifex_274-Edit
The Artifex crew vabijo v svoj studio na dozo dobrega plesa.

 V soboto, 27. februarja 2016, te The Artifex crew vabijo v svoj studio, kjer te bodo napolnili z dobro dozo plesa in zabave. Tam se bo odvijal dogodek Neighborhood Vol. 2, ki bo s pomočjo hip hopa združil celotno sosesko.

Velik pretok znanja in pozitivne energije se bo pretakal v prostorih RTFX Dance Studia na Celovški cesti 175, v Ljubljani. Izvedli se bosta 2 brezplačni delavnici. Eno bo vodil »hišni koreograf« Nik Kidrič, ki s svojim pristopom in energijo vedno navduši. Drugo pa koreograf iz tujine, Alex Loftex Tesch, z že veliko osvojenimi plesnimi nazivi, ki bo tudi sodnik na »hip hop battlu«.
Zanimivo bo videti tudi izdelavo grafita (v živo), ki jo bo izvedel Nejc Osovnikar, ki bo prav tako sodnik na »battlu«. Tretji sodnik pa bo Žigan Krajnčan, ki je navdušen plesalec electric boogie-ja,  break dance-a, hip hopa in sodobnega plesa.

To so bili lepo primeri, da ples združuje. Meddržavno, medgeneracijsko. Je pa res, da daje tudi priložnost. Vrhunec dogodka bo NEIGHBORHOOD BATTLE vol.2 challenge – za vse hip-hoperje, ki sprejmete izziv.

prejšnji članek
On je resnični tekač
Obsedena!
On je resnični tekač
naslednji članek
Obožuješ komedijo ali romantiko
Obsedena!
Obožuješ komedijo ali romantiko
Preberite tudi