benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Si želiš videza perfektnih nog?

21. 12. 2016; 07.17
Avtor: K.M.
5-Minute-Leg-Workout-Video
Želja vsakega dekleta ...

Se ti zdi, da tvoje noge preprosto niso privlačne? Čas je, da se pripraviš z vadbo, ki ti bo z nekaj truda prinesla perfektne noge. Takšne, ki ti jih bodo druge zavidale. 

Tudi če nimaš denarja za fitnese ali športno opremo, po drugi strani pa nimaš časa, da se odpraviš v naravo, obstajajo vaje, ki jih lahko izvajaš v udobju domačega doma, hkrati pa za njih ne potrebuješ dodatne opreme. Med njimi so vse vrste počepov, za bolj ekstremne tudi počem na eni nogi, izpadni korak naprej, nazaj in vstran, predklon s stegnjenimi nogami, poskoki in dvigovanje na prste. To so vaje, ki ne zahtevajo veliko prostora, če pa boš dnevno naredila kombinacijo le teh, boš za svoje noge naredila ogromno. 

Potem pa imaš tudi športe, pri katerih treniraš predvsem svoje noge, z njimi kuriš maščobe in oblikuješ mišice. Posledično pa z njimi dela tudi celotno telo, a je največ poudarka predvsem na tistem delu, ki ga želiš oblikovati sedaj. Ti športi so plavanje, za večji učinek lahko plavaš s plavutkami, tek, hitra hoja, kolesarjenje in tudi ples. 

Izberi vsaj enega izmed neštetih športov in vsaj enkrat na dan izvedi naštete vaje. Učinek bo zagotovo viden še pred poletjem! 


prejšnji članek
Želiš biti v formi?
Obsedena!
Želiš biti v formi?
naslednji članek
Erogene cone so razkrite!
Moj life
Erogene cone so razkrite!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija