evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Angelina Jolie spregovorila o svoji preminuli materi

31. 5. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Angelina Jolie

foto: Dreamstime

Leta 2007 je svojo mater, igralko in humanitarko Marcheline Bertrand, izgubila Angelina Jolie, ki je zdaj spregovorila o tem, kako bi le-ta uživala v vlogi babice.

Marcheline Bertrand je po 9-letni bitki z rakom na jajčnikih in dojkah svojo bitko z življenjem izgubila januarja 2007. Takrat je imela Angelina Jolie že 3 otroke, zato je njena mati nekaj let lahko uživala v družbi svojih vnukov, MaddoxaZahare in Shiloh. Zdaj pa je priljubljena igralka, ki se je zaradi strahu pred rakom, zaradi katerega so umrle njena mati, babica in teta, odločila za preventivno odstranitev dojk in jajčnikov, končno spregovorila o svoji materi in temu, kako bi se s šestimi vnuki dejansko ujela.

''Zavedam se, koliko bi pripomogla k boljši kvaliteti njihovih življenj in žalostna sem, ker tega ne bodo doživeli. Vse bi dala, da bi bila v tem trenutku z nami. Potrebovala sem jo. V svojih mislih se z njo velikokrat pogovarjam in si zamišljam, kaj bi mi rekla in kako bi me vodila. Vem, da bi bila dobra babica,'' je v intervjuju za francosko revijo povedala Jolijeva. 

Angelina svojo mati še posebej pogreša v zadnjem obdobju, ko se je po več letnem razmerju ločila od igralca Brada Pitta, Marcheline pa je šla čez podobno zgodbo z njenim očetom. 

Preberite še: Angelina Jolie je privolila na test drog

prejšnji članek
Maja pokazala veliko gole kože
Svet slavnih
Maja pokazala veliko gole kože
naslednji članek
Ljubezen po domače: Nihče ni pričakoval, da bo Tomaž izbral njo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Nihče ni pričakoval, da bo Tomaž izbral njo
#nasazenazenska
nasazenazenska