foto: Profimedia
Sestavine za 4 osebe:
- 500 g njokov
- 125 g zamrznjenega graha
- 1 sesekljan strok česna
- 2 žlici sesekljanega peteršilja
- 45 g rukole
- 3 žlice olivnega olja
- 75 g gorgonzole
- sol in poper
- 2 žlici popečenih pinjol
Priprava:
1. V posodi zavremo vodo, jo solimo, dodamo njoke in grah, kuhamo 3 minute in odstavimo. V ponvi segrejemo olje, dodamo česen in malce popražimo, vendar česen ne sme porumeneti. Odstavimo in popramo.
2. V skledo stresemo odcejene njoke, prelijemo s česnovim oljem, na vrh damo rukolo in nadrobljeno gorgonzolo, vse dobro premešamo in takoj postrežemo.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.